Saturday, February 5, 2011

PMS: Pre-mental syndrome

Bir tane guzel bir seyi olamiyor artik kimsenin! Herkesle her sey paylasiliyor. Ozel mozel yok kardesim ver sende ne varsa bende de bu var, tamam ne guzel, o zaman paylasalim!

Muzik yaptim paylasalim. Resim cektim paylasalim. Konsere gittim paylasalim. Konser caldim paylasalim. Sunu aldim, bunu aldim, sacimi kestirdim (giydir kendine!), oraya gittim, buradan dondum, sunu gordum, bu boyle demis, su soyle buyurmus, ne demis ne demis?... Paylasalim.

Paylasalim da arkadasim, kimse parasini, evini, sevgisini (sozum meclisten disari), fiziksel zamanini paylasmak istemiyor. Eyleme gidip soylenmiyor. Sozlu ettigi sikayetleri gerekli mercii'ye iletmiyor. Not yaziyor, blog yaziyor (?!), Facebok'ta Twitter'da soyleniyor... Ne o? Soyle(n)dim gitti!

Gitmedi arkadasim kaldi o orada. Hayat sen oraya buraya kizinca oturdugun yerden, hareket etmeyince iki arpa boyu iyilesmedi kimse icin. Sen kizdiginla kaldin!

Gitti gitte de bosa gitti onlarin hepsi, bosa gitti!

p.s. PMS: Paylasma Manyakligi Sendromu.

2 comments:

Sophie said...

yalancı tatminler yaşadığımız.oysa muhattabı kimse karşısına geçip söyleyebilmekte cesaret.yoksa öyle boşa gidiyor selen hanım.hiç bir şey inandırıcı değil bu gösteri dünyasında.

SELEN GULUN said...

evet aynen öyle. bir doldum kendi kendime yazdım yazıyı. sonra ne oldu? gidip konser paylaştım bir sonraki yazımda. yapacak bir şey yok.....